نحوه ثبت نام دوره موسیقی در جهاد دانشگاهی
آشنایی با دنیای موسیقی
یادگیری موسیقی مزایای بسیاری دارد. موسیقی می تواند باعث:
- افزایش اعتماد به نفس
- آموزش توانایی هایی از قبیل رضایت، پشتکار و صبر.
- بهبود مهارتهای حرکتی و افزایش هماهنگی چشم و دست.
- تفکر انتزاعی، آگاهی فضایی، ریتم، الگوهای و بهبود سایر مهارت های مرتبط با ریاضیات شود.
افرادی که موسیقی یاد بگیرند می دانند که تداوم عملکرد و تمرین سخت می تواند منجر به پاداش های بزرگ شود. سختکوشی و بارها و بارها تمرین کردن یک ترانه یکسان می تواند منجر به شادی و خوشحالی از تسلط بر آن و سپس لذت بردن از انجام آن برای دیگران شود.
یکی از مهمترین دلایل صدور گواهینامه معتبر فرهنگسرای جهاد دانشگاهی میباشد. در واقع بخش موسیقی مرکز آموزشهای آزاد دانشگاه سجاد نمایندگی فرهنگسرای جهاد دانشگاهی در بخش موسیقی و هنری میباشد.
سبک های مختلف موسیقی بر اساس نوع اجرا، آلات موسیقی و نوازندگان، تاریخ و جغرافیای مناطق بوجود آمده است. اگر بخواهیم لیستی از مهمترین سبک ها که سراسر دنیا به محبوبیت خاصی رسیده اند را نام ببریم میتوانیم این سبک ها را معرفی کنیم:
- کلاسیک (Classical music)
- پاپ (Pop music)
- راک (Rock music)
- بلوز (Blues music)
- هیپ هاپ (Hip Hop music)
- سنتی ایرانی
موسیقی سنتی ایرانی که با نام موسیقی اصیل ایرانی، موسیقی کلاسیک ایرانی و موسیقی دستگاهی نیز شناخته میشود، شامل دستگاهها، نغمهها و آوازها، از سالها پیش از میلاد مسیح تا به امروز سینه به سینه در میان مردم ایران گشته است و آنچه دلنشینتر، سادهتر و قابل فهمتر بودهاست، امروز در دسترس است. بخش بزرگی از آسیای میانه، افغانستان، پاکستان، جمهوری آذربایجان، ارمنستان، ترکیه و یونان متأثر از این موسیقی است و هرکدام به سهم خود تأثیراتی در شکلگیری این موسیقی داشتهاند. از میان موسیقیدانها یا به عبارتی نوازندگان موسیقی در ایران باستان میتوان به باربد، نکیسا و رامتین اشاره کرد. موسیقی اصیل ایرانی، جزو کهنترین سبکهای موسیقایی از دوران باستان تا به امروز است. همچون گذشتههای دور، مشاهیر صاحب سبک بسیاری در تاریخ ایران معاصر سر برآورده و هر یک، گامی مؤثّر در اعتلا و پویندگی این موسیقی اصیل برداشتهاند.